WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Kläder och mode

Jag har inte tänkt blogga om kläder och  mode eftersom det kan uppfattas som ytligt. Men vad sjutton! Det är ju ett stort intresse för mig så varför ska jag inte det? Kanske inspirerar det att se vilka kläder en medelålders kvinna gillar och använder? Jag tänker göra det; blogga då och då om vad jag har valt för kläder och varför.  Nu kör vi:
Dagens outfit:
Idag ska jag äntligen använda min gammelrosa tunna täckjacka som jag fyndade för 99kr hos New Yorker. Den har varit för kall som jacka hittills och för varm som inomhus, men idag när jag ska njuta av Stockholms stad i vårsolen mitt på dagen så passar den perfekt. 
Eftersom jag ska gå massor så tar jag mina matchande sneakers. Byxorna, som är mer leggings än jeans älskar jag! Så sköna! Sjalen är vacker i samma färgskala men blank och något svår att hålla på plats runt halsen. Den behövs ändå för det finns ingen krage på jackan och luften är fortfarande kylig. Under har jag bara en vanlig svart långärmat bomullströja. Som väska tog jag min gamla behändiga lilla jeansväska. Bekväm outfit! 
Nu ska jag in och, förutom ärenden, njuta av Kungsträdgårdens blommande körsbärsträd, vilka jag naturligtvis också matchar 😝😍 
Önskar dig en fin dag. Njut av allt smått och gott du kan! Stanna upp och ta in med alla sinnen. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: