WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Nya investeringar i företaget

Då har man gjort lite nya investeringar i sitt företag WELLNESS by Camilla då:)
Jag klipper rätt mycket nu och mer lär det bli. Därför har jag nu äntligen beställt riktiga grejor.
En ordentlig frisörkappa (istället för mitt duschdraperi jag haft hittills:) Sen proffsiga hårklämmor och en nackviska (en mjuk borst att borsta bort det bortklippta håren med som fastnar på kundens nacke)
Det var på tiden!! Det känns väldigt roligt att klippa! Dels är det skapande, vilket jag gillar mycket. Dels får man en trevlig pratstund!
Ingen har ännu betalat en hundring extra för skön nack- axel- rygg- massage dock. Men det kan jag varmt rekommendera!
Jag har investerat i en superskön lite massageapparat! (haha, nejdå - inte en sån som du nu tänker på! En för axlar o rygg, faktiskt) Den ska jag nog använda på den som vill efter klippningen!
Jag har också beställt en spikmatta. Har tänkt på det sen den kom ut. Jag vet ju nu hur kroppens hormoner fungerar och när man stimulerar nerverna, huden och musklerna så med spikar så utsöndras lyckohormonerna, endorfinerna i kroppen och man mår kanonbra. Det är avstressande, upppiggande och smärtlindrande.
Jag har också till företaget köpt in ett helt fitness-program med namnet Zumba Fitness. Du som tittar på TV-shop har säkert sett det där. Ett fettförbrännande, muskelbyggande och roligt program där olika latinska och karibiska danser influerar träningen.
Körde en timme senast igår kväll och jag ska säga att man blir rejält svettig, samtidigt som man har roligt!
Jag ska dra igång en Zumba-grupp i Harvest Center så småningom. (när jag själv är bra på dansstegen och programmen.)
Så mina vänner - välkommen att gå in på min hemsida www.wbyc.se (wellnessbycamilla) och få kontaktuppgifterna till mig så att ni kan boka mig för klippning, stresshantering, träning, friskvård, coachande samtal med mera.
Självklart ska du också bli min kund eller distributör och äta /sälja Kyäni. Då har du fått med alla bitarna; du ser bra ut, mår bra, vältränad och äter alla vitaminer, mineraler och antioxidanter som du behöver! Maxat välmående!
(kul är att jag inte blir sjuk när jag äter Kyäni. Flera har nu varit förkylda i min närhet - jag har känt av lite början på förkylning, men det har släppt innan det blivit något. )
Välkommen till WELLNESS by Camilla!!
ps. till david: när det gäller priser kan jag ju nämna att det kostar 500kr/månad att äta för kunder, men 365kr/mån. för distributörer. ds.
Kan du plocka bort skräpmat för 500kr/mån och byta ut det mot hälsosamt istället så är det värt det priset, eller hur;) ds.
kram Mimadeta
t; alt="" />
kul att spikmattan är pytteliten medans de andra grejorna är jättestora! hahhaha, ja men ni fattar hur de ser ut i verklig storlek va? hihi

Facebook-paus

Jag har avslutat mitt konto på Facebook.
Dels tar det så mycket tid, dels vill jag vara mer anonym ett tag. (det kanske låter konstigt för att vara mig - jag är ju inte rädd för att synas och höras, men faktum är att jag ibland har behov av att dra mig tillbaka lite .)
När det gäller mitt jobb vill jag däremot synas och höras - som stress-och friskvårdsterapeut! Som frisör! Som administationschef på bibelskolan! (ja, det är så de kallar min tjänst nuförtiden - fint va;)
Jag är lycklig i mina uppgifter - skulle vilja lyckas bättre som Kyäni-distributör också...(men det går lite trögt just nu.) Vet inte om jag försöker nå fel personer eller om produkterna är för dyra eller om jag inte är bra på detta helt enkelt? Själva produkten tror jag 100% på och det känns skönt! Därför är jag kvar i företaget och hoppas att folk vill ha denna fantastiska produkt och hör av sig till mig:)
Nej, det känns faktiskt väldigt skönt att inte gå in på Facebook och läsa vad alla gör just nu! Nu får jag se om folk orkar hålla kontakten på annat sätt istället med mig;)
Facebook kan verkligen vara en smitväg att "umgås" istället för att ringa eller träffas. Men jag har ett stort behov av att umgås just nu. Så för mig räcker det inte med Facebook.
Dagens tips: Utvärdera allt i ditt liv och rensa ut det du inte mår bra av! Först kan man ju försöka förbättra eller förändra något du ej mår bra av, annars gäller utrensning.
......NOT!

Tävling

http://millahoman.blogg.se/2009/september/draft-sept-22-2009.html
Är med i en tävling just nu - vill vinna en årsförbrukning av Garnier-produkter bland annat;)