WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Realization

Var o shoppade idag - sista svängen på rean.
Snygg, skön jeansjacka, linne i härlig sommarfärg, coola smycken och
ett par snygga armébyxor (de ser inte snygga ut här men sitter snyggt
på - stora i grenen, tajta nedanför knät...mmm!)

Simträning o busigt bad!

 
Idag var jag och O till simhallen här i stan.
Det var galet länge sen; tror hon kan ha varit 2-3 år när vi hängde där sist!
Det beror en del på att både jag o P blir rätt frusna av oss i såna där simhallar och kanske inte är superpigga på att bada....sen blir man dessutom lätt smittad av allehanda baskelusker, och det känns ju sådär...
Men men; O behöver träna sig att bli modig i vattnet och så behöver hon och jag hitta på lite mysiga saker nu när vi är lediga, så vi inte bara blir stillasittande här hemma - den risken finns idag för alla och det är sorgligt att konstatera! Så man måste bara bestämma sig för fysiska aktiviteter varje dag.
Sebbe har bilen hela dagen, så det blev till att ta bussen hela vägen dit och hem med bussbyte o allt. Rätt så kul att åka buss när man aldrig annars gör det, men det tar ju definitivt längre tid! Tur att jag tog med smörgåsar, dricka o frukt, för vi var ju hungriga som vargar efteråt!
O var rädd till en början, men succesivt så slappnade hon av och till slut så både simmade hon med ordentliga arm-och benrörelser och vågade dessutom vara inne i bastun en stund. Så när man väl är där ett par timmar så blir det bra resultat:))
Jag har köpt  badkort åt oss, så nu kommer vi se till att åka upp då och då - med resultatet att Olivia blir duktigare och modigare i vatten för varje gång:)
 
Här är O inte i simhallen, men i Väsby Centrum i den suveräna
"poolen" där det är en databild med fiskar, ballonger osv som flyttar
på sig efter hur barnet rör sig. Jättekul!

Julklappar!

Jag fick några julklappar och är så tacksam o glad! Behöver inte alls ha några för att njuta av julen ändå, men nu fick jag det och wow, det värmer mitt hjärta!
Bland annat fick familjen en summa av mormor att roa oss för - mycket uppskattat och något vi verkligen ska njuta av tillsammans någon dag här framöver! Det blir nog middag och bio tillsammans allihop:)
Fick bok, presentkort på iTunes, vävd liten "matta" av en 5-årig sötnos och ett par långfärdsskridskor!
Dem vill jag uppmärksamma lite extra här:
Det är så sköna pjäxor; lätta, varma och man kan bara lätt ta loss själva skridskoskenan och promenera med dem - upp till caféet o ta en varm choklad med grädde, till exempel;))
Detta kan jag se fram emot; ett gäng vänner som är på glid tillsammans!
Haka på vettja!! ;)

”Det närmaste man kan komma att flyga utan att lämna marken”

Ja, det här kommer vara en perfekt komplettering av motion för mig vid sidan om Zumba Fitness! Stresshantering på bästa sätt; natur, tystnad, frid och välmående....aaah!
Hoppas vi ses på någon is.
Sigtuna är den is där jag och maken kommer att röra oss mest, så välkommen dit!