WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

HÄNG MED PÅ POWERWALK!

Nu är det dags - med start 2 mars: Häng med mig på powerwalk på måndagar kl.14. start hemma hos mig! (ni vet var..)

Den som vill och kan dyker bara upp, senast kl.14. Då går vi tillsammans ca 1 timme. Med eller utan stavar. Välkomna!

Tuff gång bränner fett

Powerwalka dig i form

Det sägs vara världens smartaste träning. Powerwalk. En effektiv fettbrännare – skonsam som sammet.

Även om det inte är t-shirtväder eller sol och klarblå himmel så ska man inte glömma bort att träna. Och en träningsform som faktiskt funkar lika bra på sommaren som vintern är snabba powerwalks. Utnyttja snön. Den ger till och med lite mer motstånd och tränar kroppen lite extra.

Du får en lång rad av joggningens fördelar: hög kaloribrännarpotential, kondition, starkare muskler och skelett. Men ännu bättre – belastningen på höfter, knän och fotleder är minimal i jämförelse.

Tillgängligheten bäst  Du behöver bara hoppa i ett par sköna gympaskor, kliva ut genom dörren och vips så bränner du redan kalorier. Inga tider att passa, inga köer till gymmets löpband. Inga ursäkter.

Powerwalk är tuff gång

Nu pratar vi inte rask promenad som i ”rasta-hunden-i-duggregn-fort”. Powerwalk är tuff gång, precis takten innan kroppen vill börja springa. Pendlande armar driver framåt och aktiverar krop

Den extra nivåskillnaden, när armarna är med och jobbar, gör en dramatisk skillnad när du vill nå snabba resultat.

 

 

Tandläkaren ja!

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag verkligen behövde gå till tandläkaren? Att det ilade här och där och att jag inte varit där på fyra år, tydligen...?
Måste berätta att jag tog mig dit fem i utsatt sluttid......för självklart höll jag på glömma den tid jag äntligen fått!
Väl där hade det varit kört för mig om inte världens bästa tandsköterska Elsabeth varit på plats, för hon fixade in mig ändå mellan kunderna!!!
Och den av mig (och Peter som själv gjort en) väntade rotfyllningen uteblev! Det blev istället en chockartat, välsignat meddelande att INGENTING HADE FÖRÄNDRATS BLAND MINA TÄNDER PÅ DESSA FYRA ÅR!
HA!! Det betyder att det inte blev dyrare än en vanlig undersökning OCH hon dessutom bjöd på att slipa bort lite tandsten. Dessutom måste jag, enligt mina beräkningar, på dessa fyra år ha sparat ........ ca 1500kr!
Så i mitt fall lönar det sig alltså att gå sällan:)
Gud är god!
Inte mina tänder!               Så här ska det se ut!

Kvinnor mitt i livet!

Åkte hem till Helena idag och träffade vår studiegrupp "Kvinnor mitt i livet". Det var ett väldigt charmigt hus och extremt god mat som Helena hade! Tack så mycket!
Som vanligt blev jag så inspirerad av min kära grupp! Vi har så roligt och mysigt ihop och hinner ändå med en hel del arbete. Vi håller som bäst på med vårt examensarbete som ska vara klart i april. Det känns att det börjar närma sig slutet........tiden går så fort också på våren!
Examensarbetet: Hälsoprojekt på tio veckor på ett företag...lite att tänka på!