WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Gröna Lund och flickhysteri

Jag, O och hennes 13-åriga kompis hade bestämt sedan tidigare att de skulle få gå på Gröna Lund tillsammans. O ville ändå att jag skulle vara med även om de kunde åka allt själva så jag packade min deckare, korsord och en rejäl matsäck och åkte med. O tyckte det var så stort att jag "offrade" en dag där utan att åka något, men jag bedyrade henne om att jag aldrig har tråkigt, att jag aldrig offrar min tid. För jag vet inte vad tråkigt är idag; vi har ju böcker vi kan läsa, korsord att lösa, mobiler med både spel, podcasts, nätet och allt, människor att lära känna... You name it! Hur kan någon ha tråkigt? Det låter som de som lever på kickar.

Nåväl, tjejerna åkte första timmarna som mest men sen tjocknade det med folk och O fick reda på genom youtubers att två norska popsnören skulle uppträda... Dådet blev en kul konsert också. En lyckad dag (vilket varje dag vi får leva, andas och leva i fred, är!)

Korsord, deckare och utsikt över vattnet - vad mer kan man begära?
I väntan på konserten åt vi glass och tjejerna pustade ut efter allt åkande.
Det tjocknade på
Nöjda tjejer som tyckte pojkarna var jättesöta!

Att vandra genom Stockholm en ljummen sommarkväll är helt ljuvligt!

Från spårvagnsstoppet vid Kungsträdgården gick vi vidare till centralen.

Semestern har börjat!

Det kändes bra att gå på semester i torsdags då jag äntligen kände (efter nästan fyra månader) att jag börjar förstå hur jag ska lägga upp mitt arbete. Det är både tydliga ramar att förhålla sig till och lösa tyglar där just mitt "hantverk", dvs kännedom om hur människor fungerar, min samtalsteknik och min personlighet påverkar min relation med klienter, familjehem och föräldrar. Svårt men väldigt roligt.
Men nu har jag semester och den startade i torsdags kväll med att vi hade connectgrupp hos oss. Toppenväder, ett 15-tal av vår grupp, mängder med god mat och midsommarkul med kubbspel. Väldigt roligt! Alla var så tacksamma och jag med:)
Midsommarafton firade vi som vi gjort de senaste åren ute på landet med våra vänner där. Varmt och molnigt men solen kom fram på kvällen.
I går fick vi ha kvar L & E som lagade så gott långkok åt oss! Bland det godaste jag ätit. Men så var det också tillagat i 6 timmar! Och medan de fixade mat och solade och badade hemma så cyklade P och jag till Rosersbergs slott och firade en ny vän som fyllde 40 med picknick och brännboll.
På kvällen satte vi äntligen i vår båt och åkte till Sigtuna där vi visade E hur vackert Sigtuna är sommartid.
Idag njöt vi av allt i vår kyrka Hillsong! Nya och gamla vänner, fantastiskt budskap, god tårta och mycket kärlek<3
Blev bjudna på middag hos min svärmor och nu har vi varit på Ikea och handlat grejer till vår uteplats och lite till attefallshuset. Det är en regnig kväll nu så jag ska mysa inne med familjen😊

Connectens midsommar!
Midsommar i skepptuna
Kvällspromenad
Lika frisyrer
Löpning o pw hör sommaren till!
Borta bra men hemma alltid bäst!
Vårt nya lilla hus!
Jag blir så nöjd!
40-årsfest vid rosersbergs slott
Älskade L & E ❤️
L & E:s fantastiska mat!
Båtpremiär!
Kubb!
Midsommsrdamer
Med världens bästa❤️

Tjejlördag, kyrka och kusinträff!

Sunday is funday! Älskar söndagar, bäst på hela veckan! Då åker vår familj till kyrkan och det har vi gjort i alla år. Varför? Jo för att det är Guds hus och allt som har med Gud att göra är underbart; kärlek, frid, glädje! 

Igår fick vi vår vän V.B. hit till vår stad och vi umgicks ett tjejgäng som varit vänner i en hiskelig massa år! Skratt, gråt, dela livet och äta gott🎉👭👭👭


Och idag på eftermiddagen hängde jag först med mamma och sen med ett par kusiner. Nu laddar jag för ytterligare en arbetsvecka innan min semester startar! Ha en bra måndag!