WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Sista skoldagen på terminen!


Tänk...vi närmar oss avslutning av termin 6 (av 7) nu och inlämning av C-uppsatsen! Efter sista handledningen idag firade jag och M med onyttig morotskaka och en nyttig juice (balans ni vet;) på Erstaterrassen men den fina utsikten. 
Och tänk att jag jobbar som socialsekreterare redan sedan 1 mars! Det är stort att äntligen få göra det man längtat efter! 
Nästa vecka ska vi fira inlämningen och att allt är klart🎉 
Avslutade denna ljuvliga försommarkväll med mys och en löptur runt Märsta med dottern på cykel. Bästa tiden är nu!👌🏼🌸☀️ 


Mors dag

Idag har vi firat alla mammor. Jag är lyckligt lottad som är mamma. Fyra juveler har jag fått föda, fostra och följa under 26, 23, 21 och 11 år och det är det värdefullaste jag gjort i livet, utan tvekan! Jag är oerhört stolt över mina barn! De är hårt arbetande eller studerande, talangfulla och kreativa, initiativrika ledare, godhjärtade och omtyckta av många, de gör stor skillnad där de är och de prioriterar kärlek och relationer först. Tänk att jag fick bli mamma åt dessa underbara människor🙏🏻  Men en sån här dag tänker jag extra på kvinnor som har svårigheter att bli mammor eller är utsatta som mammor på något sätt, kanske på flykt eller misshandlade. Eller har barn som missbrukar...💔 Jag ber för mammor som har det svårt. 

I Hillsong firar vi allting rejält, så även denna gång, och sedan fortsatte jag, Peter och Olivia att fira min mamma på Steninge slott. 
Kvällen avslutades här med att P och hans E lagade en utsökt middag till mig❤️ Några bilder från dagen:
O dansade idag för alla mammor!💖
Minsta killen som nu är en vuxen man❤️

Bästa svärmor som finns! 

Mor kära mor, vem är väl som du?

God Morsdag-frukost med dessa två!
Morsdag-present i morse!
💕💕💕
Steninge slott och tre generationer. 
Den heder och kärlek denne man visar mig borde alla kvinnor få uppleva❤️Gud är så god - han valde ut den bästa till mig! 

Opponering och tanter


Det har varit två intensiva dagar i skolan nu för mig och min "partner in crime"; M. Det gäller vår c-uppsats som genomgått en opponering och en annan som vi opponerat på, samt tre andra slutseminarium som vi varit deltagare på. 
Så hur gick det då?
Jo, gällande vår uppsats så fick vi godkänt på försvar, vi har enligt examinatorn några saker att finslipa ytterligare och som opponenter fick vi bra betyg. Vi är överlag nöjda. Återstår att få uppsatsen godkänd då...

Hälsade på mamma i tisdags kväll, vilket var trevligt eftersom hon var på bra humör och jag höjde ljudet på tv:n åt henne, vilket hon inte lyckats med själv. (Det behövdes höjas på tv-apparaten). Svärmor kom ner en sväng också. 

Godnatt!