WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Älskade kunder! 
Vill skriva ett tack till de kunder jag har, speciellt till dem som hänger i termin för termin! Idag lever vi i ett samhälle med mängder av alternativ. Det finns så otroligt mycket att välja på och där man förr var trogen, är man idag ombytlig. Mina föräldrar var/är trogen "sin" läkare, tandläkare, bank och matbutik hela livet. När min mamma, som ibland är missnöjd, ändå håller fast vid sina val kan jag ha svårt att förstå varför. Det är inte något jag försvarar. Är man missnöjd så har man rätt och bör byta tjänsten.
Hoppas och tror inte mina kunder håller fast vid min verksamhet bara för att man ska utan jag tror de gillar den och det värmer så mycket! Det ger en speciell kärleksfull relation till varandra. Man är inte familj, eller ens kompisar, men man har något tillsammans och det räcker långt! En häftig sak att uppleva och inget jag tar för givet. 
Oavsett om det handlar om att jag är deras zumbainstruktör, personliga coach, frisör eller föreläsare/kursledare så är känslan densamma; tacksamhet!
 
Så TACK alla ni som kommer! Ni vet vilka ni är! Ibland är jag på fest med några av er, ibland fikar jag med någon. 
Ni är alla värdefulla för mig och berikar mitt liv!
Jag glömmer faktiskt bort att ni ska betala för mina tjänster ibland för vi har ju så trevligt!
 
Nu avslutar vi terminen med Zumban 12 december och det andra precis innan julafton. Och sen ska vi alla få längta efter varandra under några veckor tills vi ses kring 20 januari igen!
 
Kramar i massor!❤️ Camilla 
 


 

Rasism är omodernt


Ser ni vad detta är? Det är en status på Facebook som jag läste nyss, skrivet av en i min bekantskapskrets!!!!
Vet att det är sent och att jag borde sova, men jag är nu så upprörd, arg och ledsen så jag måste få skriva av mig. Av tråden nedanför statusen förstod jag att det handlade om somalier och att de inte är värda att bo i Sverige och få hjälp här...!
Vi lever i år 2013 och denna nedvärderade syn på människor är sååååå uråldrig! Vi vet bättre idag! 

Jag som uppskattar oliktänkande har nu nått min gräns: detta rasistiska, nazistiska uttalande accepterar jag inte utan att direkt reagera! Och agera! 
Jag ska förutom att skriva här att rasism är uråldrig okunnighet och oacceptabelt i ett modernt samhälle, samt visa min reaktion i ett par rader i deras diskussion, även kriga i kärlek och inte i hat; jag ska sätta igång nu att be för denna person! Han måste bli fri! Fri från ondska. Fri från avundsjuka, egoism och trångsynthet.

Nu ska jag försöka sova..vi hjälps åt att sprida ännu mer kärlek nu va? Ju mer ondskan visar sitt fula tryne, desto mer ska vi älska varandra❤️ Godnatt! 

Kära blogg, vad jag gillar dig❤️

Jag älskar att skriva och jag älskar att bjuda på mig själv, att vara personlig! Dock sparar jag det jag kallar "privat" till dem jag har allra mest förtroende för. (Och det är nog bara två,tre stycken)
Men här vill jag gärna vara personlig - här lär du känna mig hyfsat bra😊 

Just nu är det höstlov och jag har en blandad vecka av plugg och kvalitetstid med min lilla skolflicka💕😉 
Vi var på bio och shoppingrunda, bakat lite och ska idag in till stan och se vad som finns att erbjuda där denna vecka. TV4 och Idol bjuder oss iallafall på ett genrep kl 16! Ska bli så kul att träffa Jens och de andra👍 
Helgen blir fylld av kära återseenden! Dels kommer mellansonen hem och dels syrran med en dotter. Kalasande på lördag för Philip som fyller år🎉 

Hösten börjar trots allt kännas som höst nu med mörker och gråare väder, även om temperaturen är över det normala.

Önskar dig kära bloggen och förhoppningsvis någon läsare, en fantastisk hösthelg! November är här! 🍁🍂
Många myskvällar blir det under säsongen😉