WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Rätt med rutor!

Ibland prickar man rätt utan att veta om det. Jag känner det lite höstigt nu, att sommaren är slut. Det kan vara för att jag börjat jobba igen efter 5 veckor eller så är det vädret med en hel del moln, morgonfuktig luft och kyligare. Jag tycker hösten betyder rutor på kläderna så i morse valde jag denna långskjuorta. Sen är den lite somrig utan ärmar ändå, passade bra en dag som denna. När jag nyss läste mail från Metro mode så skriver de att nu är det rutor som gäller😀 klockrent!

80 år och snygg stil!

Min mamma är den jag ärvt intresset för kläder och stil av. Det ser ni här! SÅ snygg! Jag ska göra allt för att få vara så stilig som mamma! 

Mode för medelåldern!

Jag älskar kläder, speciellt att hitta nya matchningar och gärna blanda gamla godingar på ett nytt sätt!

Nu är jag 49 år och närmar mig 50-årsåldern med raska steg, men intresset finns kvar! Jag som trodde att det skulle falna. Nu kände jag att jag vill ha ett showroom för hur ett medelålders klädsmak kan se ut och på min blogg får jag göra det om jag vill:) 
Så här kommer det. Se det som tips om du vill. Själv sparar jag som egna tips på hur jag lyckades kombinera mina plagg just denna dag - ifall att jag i framtiden drabbas av idétorka. Haha, man blir ju glömskare med åren har jag hört😉