WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

London och Hillsong Conference

Då var vi här igen, P och jag. Och ca 20.000 till från 70 länder som fyller O2 Arena för vår årliga konferens. Magiskt!
Samtidigt som vi är på konferens är det ett bra tillfälle att få tid med varandra.

Det här stod i brittiska tidningar idag😆
Älskar min Londonväska😍
Ready for take off!
Londons t-bana
Middag på Wagamama
Hillsong conference
Mysigt med egentid

Provar kläder är kul!

Jag tycker kläder är väldigt roligt! Att blanda gamla med nya i olika kombinationer. Hemma har jag slapparkläder och nu i värmen mest bara bikini och nån tunika om det kommer folk. Därför är det extra kul att få klä upp sig lite. Som på söndagar när vi ska till kyrkan. Man måste inte alls det utan får komma som man är - det är jag som tycker det är kul bara.
Även jobbet jag nu har som socialsekreterare ger mig inspiration till "kontors-klädkod". Nu åker vi några dagar till Hillsong Conference i London så nu har jag grävt i garderoben😅 Allt ska jag inte ha med mig men några plagg iallafall. London, here I come!

Borrelia

Vår 11-åring har varit orolig för att hon skulle få Borrelia och nu har hon fått det. Det positiva med det är att det som känns läskigt innan inte upplevs lika läskigt när man väl drabbas så nu är hon ju inte orolig längre. Det såg ut som ett myggbett men hon frågade mig flera gånger om det och nämnde att hon hade ont i ryggen också. Jag sa att vi avvaktar till måndag (idag) men hon frågade två bekanta sjuksyrror som direkt konstaterade att det var borrelia. Så här såg det ut;

Inte helt tydligt va? Vi såg aldrig till någon fästing heller. Så var noggranna! En kompis dotter fick det och fick ansiktsförlamning... Väldigt trist om det går så långt. Läkare, antibiotika och så är det borta. Vi tackar Gud för läkarvetenskapen!