WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

När träning tar överhanden...

Hörde av en vän idag att Madonna ser helt hemsk ut. Att man såg på hennes armar hur mager hon är. Inte ett uns fett på kroppen utan bara ben, senor och muskler.
Kollade själv och - javisst, där var hon och - javisst, hon ser hemsk ut! Liksom skräckinjagande!
Kolla:
Hon tränar två timmar á sex dagar i veckan med personlig tränare....och äter säkert magert, väldigt magert.
Tänk att dessa "stjärnor" ska ha så svårt att leva sunt. Är det för att de är så rika så att de har råd att göra allt för att se perfekta ut? Är det för att det är paparazzis överallt och att alla människor verkligen tittar in dem så noga?
Det är tragiskt....jag tycker synd om dem, även om jag vet att det är självförvållat. Men det går liksom helt åt huvudet på dem. Om de tror att modet idag, det populäraste, är att se så mager ut som möjligt , så tar de fel.
Jag undrar om de är så omsvärmade med anställda, men så ensamma utan normala vänner o familj, att de inte fattar och inte heller har någon som vågar vara ärlig mot dem? Någon som säger dem sanningen?
Michael Jackson dog utan hår, utan näsa.....sönderopererad, med en kanyl i armen efter en överdos av droger.....hur ska Madonna dö en dag? Av svält kanske? Men med botoxfyllt ansikte och silikonfyllda bröst? Vem bryr sig då?
Det står ett väldigt klokt ord i Bibeln. Det är Guds ord till dig, till oss alla: Vad hjälper det om du vinner hela världen men förlorar din själ?
Se till att din själ mår bra. Att din ande är fylld av Guds Ande. Då känner du dig så älskad att du inte behöver se perfekt på ytan.
Träning och kost är bra. Vi behöver det - men i en sund balans. Balans i livet är det jag kommer arbeta mest med som Stress och Friskvårdsterapeut. Det är lika osunt att träna för mycket, men inte ha tid för nära relationer som att aldrig träna utan bara hänga i soffan med kompisar och äta chips.
Balans är ordet. Jag gillar ett svenskt ord, som jag vet andra inte gillar, nämligen ordet "lagom" . Lagom är bäst!
Tack för ordet idag och för att du orkat läsa det:) Må bra! Bestäm dig för att må bra och du kommer göra det!

WELLNESS by Camilla

......har jag tänkt som namnet på mitt företag. Eller vad tycker ni? Kom gärna med förslag, synpunkter osv.
Under det namnet, finns tre delar: Stress-och Friskvård, Kyäni-produkten och hårklippning. Allt är Wellness; välmående.
Vad händer nu då?
1. Stress-och Friskvården: jag kommer, som det ser ut, att gå in i terapeutgänget på SkyCity, Arlanda. Hyr ett rum där att ha samtal med klienter i.  Dessutom ska jag försöka hyra in mig på Securitas som Friskvårdare. Ha friskvårdskurs för grupper. Samarbetet med Flygterapeuterna startar nog i september om allt går bra.
2. Hårklippning: har jag kommit igång lite med. Klippt ett par stycken. Detta är som en utfyllnad och trevlig grej, men inte något jag kommer prioritera först. Men det är helt ok och nice att träffa vänner och bekanta en stund och göra dem fina !
3. Kyäni- produkten : är det jag sysslar mest med nu. Bygger nätverk runt mig med kunder och distributörer som får produkterna att spridas och mina pengar att trilla in på kontot varje vecka. Detta blir min pensionssparande! Faktum är att just nätverksföretagande är lika med att även om jag slutat så kommer pengar fortsätta komma till mig. Det lönar sig alltså att bygga upp något - och den lönen fortsätter livet ut. Det är ju helt rätt att man får cred för att man åstadkommit något bra tidigare. Annars är det väl mest låtskrivare som fortsätter få royalties.
Målet är att jag inte ska behöva ha något vanligt arbete deltid, utan bara arbeta med mitt eget.
Dessutom så vill jag inte slita mig fördärvad som företagare, utan med Kyäni-pengarna som grund varje vecka, så ska jag kunna arbeta lagom mycket med det jag verkligen älskar - att hjälpa människor att må bra = som Stress och Friskvårdsterapeut:)
Om du är intresserad av att, som mig, få i dig tillräckligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter med mera varje dag, men också göra karriär i ett färdigt koncept med utbildningar, coaching, events, resor, bil och spännande business, så kontakta mig. Det är enkelt att vara med, det är en liten investering och det är en god avkastning snabbt om du är beredd att jobba snabbt i början.
Vill du inte själv , men känner några som kan vara intresserade så kan du också höra av dig. Det är till stor hjälp för mig:)
kram!

Vår snygga kronprinsessa

Monarki eller ej? Det kan folk tycka olika om. 
Jag är iallfall glad över vårt kungahus. De gör ett överlag gott intryck. Trevliga, skötsamma, utan skandaler, engagerade i välgörenhet med mera.

Sen kan man väl tycka att en del saker är ett spel för galleriet....som att de har en kristen grund , att de vill visa på ett "kristet sätt" att de inte t.ex. flyttar ihop förrän de gifter sig....men att kunna vara ihop i över 7 år utan att leva tillsammans, utan sex före äktenskapet....hehe, skulle inte tro det..
Det känns väl lite larvigt kan jag tycka  när det inte blir ärligt. 
Ja, och precis som Jenny här kommenterar så har ju tydligen även prins CarlPhilip och prinsessan Madeleine också levt sambo.
Tacksam ändå att de pekar på en bra livsstil.

Nu var det inte kritik jag ville komma med här utan helt enkelt bara säga att jag är stolt och glad över vårt kungahus:) Speciellt viktigt är det ju med Victoria som är kronprinsessa, och därför då kommer att bli drottning en dag. 
Hon verkar vara en väldigt fin tjej. Varm, sympatisk, kärleksfull.

Hon är ju till på köpet så snygg! Hittade bilder på henne som jag bara måste visa.

Som Friskvårdare är jag extra glad över valet av hennes blivande man, d.v.s . Daniel! Han kommer promota detta med friskvård och hälsa och det är ju suveränt! 
Kanske kan vi svenskar, tillsammans med kungahuset, bli föredömen för hela världen som "världens hälsosammaste folk" ?? Vore kul och mycket bra för oss alla:) 

Kolla nu in bilderna på Victoria: