WellnessByCamilla

En blogg om viktiga saker i mitt liv; om äktenskap, familj, vänskap, böcker, hälsa, resor, inredning och annat kul!

Camillas dragonfläsk med egna tabboule!




Fläskkött
Champinjoner
Purjolök
Rapsolja
Mjölk
Salt
Peppar
Köttfond
Dragon

Gör så här:

Skär svamp, kött, purjo i små bitar och stek i rapsolja tills allt fått lite färg. Häll på ca 1,5 dl mjölk. Krydda och låt koka ihop på svag värme ca 10 minuter. 

Tabboule:

Färsk persilja
Färsk grönkål
Tomater
Vitvinsvinäger
Olivolja
Lime/citronsaft
Svartpeppar
Salt.

Hacka ihop och krydda. Avsluta med att pressa lime/citronsaft över.

Smaklig måltid! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: