Wellness By Camilla

Medelålderns ljuvliga stadie av livslust, erfarenheter, hälsa, resor och relationer. Välkommen!

När träning tar överhanden...

Hörde av en vän idag att Madonna ser helt hemsk ut. Att man såg på hennes armar hur mager hon är. Inte ett uns fett på kroppen utan bara ben, senor och muskler.
Kollade själv och - javisst, där var hon och - javisst, hon ser hemsk ut! Liksom skräckinjagande!
Kolla:
Hon tränar två timmar á sex dagar i veckan med personlig tränare....och äter säkert magert, väldigt magert.
Tänk att dessa "stjärnor" ska ha så svårt att leva sunt. Är det för att de är så rika så att de har råd att göra allt för att se perfekta ut? Är det för att det är paparazzis överallt och att alla människor verkligen tittar in dem så noga?
Det är tragiskt....jag tycker synd om dem, även om jag vet att det är självförvållat. Men det går liksom helt åt huvudet på dem. Om de tror att modet idag, det populäraste, är att se så mager ut som möjligt , så tar de fel.
Jag undrar om de är så omsvärmade med anställda, men så ensamma utan normala vänner o familj, att de inte fattar och inte heller har någon som vågar vara ärlig mot dem? Någon som säger dem sanningen?
Michael Jackson dog utan hår, utan näsa.....sönderopererad, med en kanyl i armen efter en överdos av droger.....hur ska Madonna dö en dag? Av svält kanske? Men med botoxfyllt ansikte och silikonfyllda bröst? Vem bryr sig då?
Det står ett väldigt klokt ord i Bibeln. Det är Guds ord till dig, till oss alla: Vad hjälper det om du vinner hela världen men förlorar din själ?
Se till att din själ mår bra. Att din ande är fylld av Guds Ande. Då känner du dig så älskad att du inte behöver se perfekt på ytan.
Träning och kost är bra. Vi behöver det - men i en sund balans. Balans i livet är det jag kommer arbeta mest med som Stress och Friskvårdsterapeut. Det är lika osunt att träna för mycket, men inte ha tid för nära relationer som att aldrig träna utan bara hänga i soffan med kompisar och äta chips.
Balans är ordet. Jag gillar ett svenskt ord, som jag vet andra inte gillar, nämligen ordet "lagom" . Lagom är bäst!
Tack för ordet idag och för att du orkat läsa det:) Må bra! Bestäm dig för att må bra och du kommer göra det!