Wellness By Camilla

Medelålderns ljuvliga stadie av livslust, erfarenheter, hälsa, resor och relationer. Välkommen!

Älskade kunder! 
Vill skriva ett tack till de kunder jag har, speciellt till dem som hänger i termin för termin! Idag lever vi i ett samhälle med mängder av alternativ. Det finns så otroligt mycket att välja på och där man förr var trogen, är man idag ombytlig. Mina föräldrar var/är trogen "sin" läkare, tandläkare, bank och matbutik hela livet. När min mamma, som ibland är missnöjd, ändå håller fast vid sina val kan jag ha svårt att förstå varför. Det är inte något jag försvarar. Är man missnöjd så har man rätt och bör byta tjänsten.
Hoppas och tror inte mina kunder håller fast vid min verksamhet bara för att man ska utan jag tror de gillar den och det värmer så mycket! Det ger en speciell kärleksfull relation till varandra. Man är inte familj, eller ens kompisar, men man har något tillsammans och det räcker långt! En häftig sak att uppleva och inget jag tar för givet. 
Oavsett om det handlar om att jag är deras zumbainstruktör, personliga coach, frisör eller föreläsare/kursledare så är känslan densamma; tacksamhet!
 
Så TACK alla ni som kommer! Ni vet vilka ni är! Ibland är jag på fest med några av er, ibland fikar jag med någon. 
Ni är alla värdefulla för mig och berikar mitt liv!
Jag glömmer faktiskt bort att ni ska betala för mina tjänster ibland för vi har ju så trevligt!
 
Nu avslutar vi terminen med Zumban 12 december och det andra precis innan julafton. Och sen ska vi alla få längta efter varandra under några veckor tills vi ses kring 20 januari igen!
 
Kramar i massor!❤️ Camilla