Wellness By Camilla

Medelålderns ljuvliga stadie av livslust, erfarenheter, hälsa, resor och relationer. Välkommen!

Sugen på fler projekt

Jag är nu sugen på nya projekt. Projekt är kul! Man får ett uppdrag under en viss tid, jobbar med målet i sikte och när man når målet och avslutar projektet så utvärderar man resultatet. Kul, enkelt och effektivt! 
Gärna ute på företag med deras personal. Det är det absolut roligaste som finns; att påverka enskilda och samtidigt en hel arbetsgrupp att må bättre. Att kombinera inspirerande föreläsningar med enskilda utvecklande friskvårdssamtal är bästa kombinationen. 
Har ett par projekt just nu som jag arbetar med, men har plats för ett par stycken till.
 
Det arbetssätt jag använder mig av har precis börjat upptäckas. Hittills har företagen bara erbjudit gymkort/träning/motion eller till massage för sina anställda. 
Men man börjar upptäcka att välmående hänger ju ihop både ande, själ och kropp och det räcker inte bara med motion eller massage. Alla är ju unika och alla har helt olika saker att tampas med i livet. 
 
Människor ute på arbetsplatser som mår dåligt, är stressade eller kanske till och med redan kommit in i utmattningsdepression har ofta inte bara problem med "för mycket att göra på jobbet". 
Det kan handla om dålig självkänsla i botten, det kan vara fler problem i livet så som en dålig relation hemma, ingen egen tid i sitt liv, oro inför framtiden etc. 
 
Mitt sätt att arbeta är att se helheten, alla bitarna och låta personen/klienten med hjälp av verktyg själv se detta och börja arbeta i rätt ände, samt kunna steg för steg bygga upp en hållbarare livsstil.
 
Är du på en arbetsplats där du tror att mina tjänster behövs så får du gärna tipsa mig så kontaktar jag personalansvarig hos er. 
 
Är du enskild men vill ha min hjälp privat så är du alltid välkommen att boka en tid för samtal. Du bestämmer helt hur ofta du vill träffas, även om vi tillsammans rådgör vad som passar dig bäst. 
 
Välkommen att maila till: wellnessbycamilla@gmail.com 
Mer info på min hemsida: www.wbyc.se
 
Förbereder just nu en föreläsning i Kommunikation & Samspel på en arbetsplats.